10 keer gratis (werk) geluk

rode tas met boekje10 keer gratis (werk) geluk

December was voor mij echt een topmaand. De adrenaline van een pallet vol boeken op de stoep, het plezier van het samen inpakken, de bestellingen die binnen blijven komen, het deed en doet me heel erg goed.
Die kick maakte dat ik januari begon met ‘balletjes opgooien’. Zes ideeën zette ik op een rij en eigenlijk is ieder idee al weer een stukje verder. Twee hiervan presenteer ik graag vandaag aan jou: Zen op Zuid en 10 lessen werkgeluk.

Over de vier andere ideeën ben ik ‘backstage’ aan het overleggen! Wat ik wel kan verklappen in een paar kernwoorden: samenwerking, organisaties, langere termijn. Ben je nieuwsgierig: bel of mail me.

Hier zijn ze, de 10 keer gratis (werk)geluk:

1e kans op (werk)geluk: Netwerkversterking
Al jaren ben ik lid van de Hub Netwerkversterking. Zonder dit netwerk had ik echt niet genoeg power gehad om het boek te schrijven. A.s. maandag 30 januari hebben we een Powerboost-ontbijt. Meedoen?
Lees verder voor meer power voor zzp-ers.

2e, 3e, 4e: Proefles zenmeditatie bij Zen.nl Rotterdam Zuid
Tot mijn eigen verrassing ben ik zomaar een zendo (meditatiecentrum) begonnen op Zuid. 5 minuten van mijn huis vandaan, op loopafstand van station Rotterdam Lombardijen. Dankzij mijn Hub-netwerk kwam ik in contact met een Francis Lopez Cruz die me onderdak bood in haar Fitness De Zonnetrap. Dus drie kansen voor gratis meer geluk op de drie proeflessen zenmeditatie:

vrijdag 3 feb, 10 uur
vrijdag 10 feb, 10 uur
vrijdag 10 maart, 10 uur
Meld je hier aan.

5e, 6e, 7e: Proefles een 10 werkgeluk in 10 lessen
Als je het boekje hebt gelezen, heb je ontdekt dat de vier stappen naar werkgeluk én heel eenvoudig zijn én een continu leerproces. Om je daarbij te ondersteunen bied ik nu een Cursus Een 10 voor werkgeluk in 10 lessen. Drie keer meer werkgeluk op drie proeflessen:

maandag 6 februari, 20 uur
maandag 13 februari, 20 uur
maandag 20 februari, 20 uur
Meld je hier aan.

8e en 9e: Voor Dordtenaren die werk zoeken
De Broekriem kreeg terecht de prijs van beste vrijwilligersorganisatie in 2016. Mooi dat ik hier ook een bijdrage aan mag leveren. De Broekriem Dordrecht, Zen.nl Dordrecht en ik bieden:
donderdag 2 februari, 10 uur proefles zen
donderdag 9 februari, 10 uur workshop werkgeluk

10e: Huis der Zotheid
Erik van Loon biedt in het Rotterdamse Huis der Zotheid een podium aan schrijvers. Frank Schurink van Gedoemanagement en ik verzorgen we een sprankelende avond. Meer info volgt of mail me.

En nog een 11e keer (werk)geluk: online
Geen tijd voor al die gratis offline bijeenkomsten? Dan tot slot de tip: gratis speels leren over werkgeluk, nu online in vijf minuten.

Beste lezer, ik hoop je te zien bij een van deze bijeenkomsten. Of natuurlijk voor een kennismaking voor een coachingstraject of een workshop of traject binnen jouw organisatie.

Met hartelijke groet,

Hanneke Dijkman

ps: Een boekje bestellen voor een collega die afscheid neemt, een buurman met burnout of een afgestudeerd nichtje of voor jezelf? www.een10voorwerkgeluk.nl

Vond je dit waardevol? Delen is vermenigvuldigen!
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email