Challenge Gedoemanagement versus werkgeluk wordt hard werken?

challengeChallenge Gedoemanagement vs Werkgeluk: hard werken?

Op uitnodiging van Huis der zotheid gaan twee Rotterdamse schrijvers op vrijdagavond 31 maart met elkaar een uitdaging aan: wie kan het beste lastige werkvragen van het publiek beantwoorden?

Frank Schurink, auteur van Gedoemanagement laat weten er vertrouwen in te hebben: “Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt. Dus zo’n uitdaging vind ik echt geen gedoe hoor.”

Op haar beurt ziet Hanneke Dijkman, auteur van Een 10 voor werkgeluk in vier stappen de challenge als een spel: “Daar steek ik vast wel weer wat van op! En zo niet dan is het toch altijd genieten van dit oer-Rotterdamse café, vol boeken én ook nog aan het Haringvliet waar ik een groot deel van mijn studententijd heb doorgebracht.”

Erik van Loon, uitbater van Huis der Zotheid, nodigt iedereen uit om de auteurs met hun moeilijkste werkvragen te bestoken. “Wat doe je met een lastige leidinggevende bijvoorbeeld, of als collega’s niet doen wat ze beloven te doen. Of wat als je keihard werkt en daar maar weinig beloning voor krijgt?” Voor degene die het Frank en Hanneke de lastigste vraag voorlegt heeft Erik goed nieuws: “Die krijgen door mij de boeken Gedoemanagement en Een 10 voor werkgeluk uitgereikt, gesigneerd door de auteurs.”

Gedoe-goeroe Frank Schurink geeft op deze vrijdagavond op zijn humoristische wijze uitleg over Gedoe, zodat ook de aanwezigen voortaan opgelucht kunnen lachen om gedoe op hun werk. “Stop met je ertegen te verzetten!” is Franks advies. Hoe, dat legt hij uit aan de hand van een rood en groen brein en roze olifanten. “Het moet ook niet te ingewikkeld worden op de vrijdagavond toch?

theekomHanneke Dijkman legt haar vier stappen naar werkgeluk uit. “Mensen denken vaak dat ze van alles nodig hebben voor werkgeluk. Dat is dus niet zo.”  Ze zal in gaan op de les uit lege en volle theekopjes, de voordelen van twijfelen en hoe je blij kunt zijn met een rood hoofd. ”

 

Vrijdag 31 maart 2017 van 19 tot 21 uur. Gratis.

Huis der Zotheid, Haringvliet 401, Rotterdam. Aanmelden is niet nodig.

Meer info: Hanneke Dijkman of Frank Schurink.

Vooraf uw vraag inzenden wordt zeer gewaardeerd, doe dat op Linkedin. De auteurs verwelkomen elke realistische en ook elke zeer hypothetische vraag.

Vond je dit waardevol? Delen is vermenigvuldigen!
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email